درباره‌ی ما

درباره‌ی سازنده‌ی سایت

مهرداد هستم، یک توسعه‌ی دهنده‌ی کامپیوتری که بیش از بیست سال تجربه‌ی کار با انواع کامپیوتر، اینترنت، سیستم عامل‌ها را در کنار بیش از یک دهه تجربه در برنامه‌نویسی، دارا می‌باشم.

بنده در هیچ سایت و شبکه‌ی اجتماعی رزومه‌ای ندارم ولی در اینجا نیمچه رزومه‌ای را در مورد خودم بیان می‌کنم:

مشخصات شناسنامه‌ای و جغرافیایی:
از ارائه‌ی نام دقیق و تاریخ تولد و مکان سکونت و مشابه اینها را معذورم! تنها موردی که باید بدانید بین ۳۰ الی ۴۰ ساله هستم و ساکن تهران و متاهل! نزدیک به ده سال هست که شاغل هستم (تمام وقت) ولی به صورت پاره‌وقت در اواخر هفته، آماده‌ی کار نیز هستم.

مدارک دانشگاهی و علمی:
شخصا دیدگاهم در مورد مدرک‌های دانشگاهی و غیره که فرد کسب می‌کند غلط هست و بعد از سالها تجربه فهمیدم که این مدرک‌ها به هیچ دردی در برنامه‌نویسی و کامپیوتر نمی‌خورد! فردی را می‌شناسم که دیپلم علوم انسانی هست ولی از دکترای هوش مصنوعی بهتر برنامه‌نویسی بلد هست! فردی را می‌شناسم که بالای ۵۰ مدرک معتبر از مراکز به‌نام سطح کشور دارد، ولی نصف یک فردی که هیچ مدرک معتبری ندارد ولی به کامپیوتر و برنامه‌نویسی علاقه دارد، نمی‌تواند حتی یک صفحه کد را تحلیل نماید! چه برسد به چیدن معماری یک نرم‌افزار و تحلیل نیازمندی‌های آن و …! من مدرک کارشناسی نرم‌افزار دارم و چند مدرک در بخش کامپیوتر، شبکه و برنامه‌نویسی نیز دارم که همانند نظر قبلی در مورد خودم آنچنان به درد بخور نبوده‌اند تا به امروز!

افتخارات و مقام‌ها:
افتخار اصلی من در دنیای مجازی داشتن سایتی مثل اینجا و ارائه‌ی مطالب رایگان و کمک به مشکلات کامپیوتری هست که تا به امروز به لطف خداوند این امر حاصل شده و ده سالی هست که بنده در این سایت کمک می‌کنم و بدون منت و چشم داشت برای فارسی‌زبان‌ها می‌نویسم. در دنیای واقعی شاید بگویم بیست الی سی لوح تقدیر از مراکز آموزشی و شرکت‌های مختلف را در طول تحصیل و کار کسب کرده‌ام و چند مقام کشوری در المپیاد کامپیوتر در سال‌های دور و مقام دوم در مسابقات برنامه‌نویسی ACM را نیز در کارنامه‌ی خود دارا می‌باشم. ولی باز به همان افتخار اول خودم بیشتر می‌بالم.

تالیفات و انتشارات: 
بنده هیچ کتاب و یا مقاله‌ای در دنیای واقعی ارائه نکردم ولی در این سایت بیش از ۳۰۰ آموزش برای کاربران ارائه کرده‌ام که اگر هر کدام یا یک مقاله یا هر ۱۰ تای آن را یک کتاب فرض کنید به این سوال پاسخ داده خواهد شد.

تجربیات برنامه‌نویسی:
من برنامه‌نویسی را سال ۱۳۸۲ با زبان Visual Basic شروع کردم (برای بخش عملی المپیاد کامپیوتری) و شاید برای شما جالب باشد که در آن روزها من اصلا برنامه‌نویسی را دوست نداشتم و فقط همه چیز را حفظ می‌کردم تا بلکه فقط در المپیاد دانش‌آموزی بتوانم بخش عملی آن را پشت سر بگذارم. پس از آن به دلیل شروع آموزش هک و نفوذ که علاقه داشتم در سال‌های حدود ۱۳۸۵ زبان C و C++ را آموختم که با محیط Form دار ویژوال‌بیسیک بسیار متفاوت بود و علاقه‌ی من به برنامه‌نویسی با این مبحث و هک شروع شد! پس از آن با زبان‌های تحت دات‌نت مانند C# و WPF آشنا شدم که دید تازه‌ی برای من نسبت به برنامه‌نویسی باز می‌کرد و شاید شروع بخش حرفه‌ای در برنامه‌نویسی من با این زبان‌ها و در این دوران آغاز شد. پس از آن ASP.NET را شروع کردم و با html و JS و CSS آشنا شدم. در انتهای کارم با دات‌نت با سرویس‌های WCF آشنا شدم که تجربه‌ی جالبی در بخش نوشتن انواع سرویس‌های تحت شبکه برای من بود همچنین با EF و کامپوننت‌های برنامه‌نویسی در دات‌نت مانند Telerik و DevExpress نیز در پروژه‌های کاری خود سالها کار کرده و تجربه‌های زیادی را دارم. پس از دات‌نت در سال‌های حدود ۱۳۹۵ زبان جاوا را شروع کردم که با فریم‌ورک‌های Spring، Spring-boot و JavaEE در آن تجربه‌ی چند پروژه‌ی ملی و Enterprise داشته و از دانش قبلی در CSS و JavaScript باعث شد در فریم‌ورک‌های UI آن مانند JSF و PrimeFaces نیز کار کرده و تجربه داشته باشم. برای تکمیل بخش Front-End به آموزش Angular پرداخته و دانش خودم را در CSS و HTML تکمیل کرده‌ام. در کنار این مباحث که به آنها تسلط دارم، در بخش‌های php و اندروید نیز تجربه‌ی کاری داشته و با آنها آشنا هستم. در کنار برنامه‌نویسی با مباحث DBA و پایگاه‌داده‌هایی مانند Oracle، SQL Server، MySQL و سایر پایگاه‌داده‌های رابطه‌ای که می‌توان به صورت شبکه‌ی بیشتر با آنها در ارتباط بود، کاملا آشنا بوده و حتی تجربه‌ی کار با پایگاه‌داده‌های آفلاین مانند Access، SQLite و SQL Express را نیز دارم. در انتها می‌توانم خودم را یک Full-Stack در مباحث برنامه‌نویسی بدانم که هم توانایی کار بر روی انواع تکنولوژی‌ها و زبان‌های Back-End و انواع آن‌ها در Front-End را دارا باشم.

تجربیات شغلی:
از ذکر موارد دقیق در این بخش نیز مانند بخش اول معذور هستم ولی من سالها تجربه‌ی تدریس زبان‌های برنامه‌نویسی، معماری کامپیوتر را در انواع کلاس‌های دانشگاهی و آموزشگاهی دارم و در چند شرکت خصوصی برنامه‌نویسی و حتی دولتی نیز کار کرده‌ام.

تجربیات غیر کاری و آزاد بنده نیز بخشی در همین سایت به صورت بالای ۳۰ نرم‌افزار و بازی رایگان و بعضا با Source Code و ثبت شده در GitHub در بخش زیر و نمونه‌ی کار نیز درج شده است. فکر می‌کنم تا اینجا برای درباره‌ی من کافی باشد! 🙂

.

درباره‌ی سایت دانش کامپیوتری

اینجا وب‌سایت شخصی من با عنوان دانش‌کامپیوتری است که سال ۱۳۹۱ با یک وبلاگ در بلاگ‌فا شروع به کار کردم و هدف اصلی من به اشتراک گذاری تجربیات خودم در بخش کامپیوتر و مواردی که آموخته‌ام بود. که در قالب صفحات آموزشی و سایت برای کمک به فرهنگ کامپیوتری پارسی زبانان نوشته شده است. همچنین در بخشی از سایت، کاربران می‌توانند سوالات و مشکلات خود را مطرح کرده و بنده به آنها پاسخ می‌دهم.

در مورد این سایت با نام دانش کامپیوتری اگر بخواهیم بگوییم یک سایت ساده و دارای مطالب با ارزش و غیرتکراری است. که اگر اولین باری هست که این سایت و این صفحه‌ی درباره‌ی ما را می‌بینید، شاید این حرف را یک گزافه‌گویی و امثال آن تصور کنید! ولی با کمی وقت گذاشتن و گشتن در سایت خواهید دید که این سایت مانند سایر سایت‌های ایرانی و فارسی زبان نیست. هیچ مطلب تکراری و کپی در آن وجود ندارد و در صورت وجود هم به احتمال بسیار زیاد از این مکان کپی شده است. و با مشاهده‌ی تاریخ نوشته‌ی هر کدام و خواندن مطالب دیگر سایت و فهمیدن لحن نویسنده‌ی آن به راحتی می‌توانید به کپی بودن آن سایت پی ببرید.

از همان اول اینجا بدون هیچ گونه تبلیغاتی به صورت کاملا رایگان برای همه در نظر گرفته شده بود که حتی تمامی نرم‌افزارهایی که در زیر مشاهده می‌نمایید هم کاملا رایگان طراحی شده است. هدف من از این سایت و مطالب آن افزایش فرهنگ و دانش کامپیوتری پارسی زبانان سرزمینم هست. البته در این راه مشکلات زیادی را پشت سر گذاشتم که هیچ کدام از به‌روزرسانی اینجا من را منع نکرد! مشکلاتی مانند فحاشی چند نفر در بخش دیدگاه‌ها برای مدتی که با هیچ واکنشی از طرف من مواجه نشدند و بی خیال شدند و حمله هکرها و … که همین الان هم درحال تست و نفوذ هستند ولی تا به امروز این سایت هک نشده است!

* از زمستان ۱۳۹۲ برای تامین بخشی از هزینه‌های مالی تبلیغات بر روی سایت گذاشته شد.
* از بهار ۱۳۹۴ تبلیغات پا‌پ‌آپ از سایت برداشته شدند.
* از زمستان ۱۳۹۸ دوباره تبلیغات پاپ‌آپ برای جبران هزینه‌های سرور و … گذاشته شد.
* از تابستان ۱۳۹۹ تبلیغات پاپ‌آپ برداشته شده است.

.

نمونه کارها:

در زیر می‌توانید نرم‌افزارهای کوچک و مفید ساخت خودم را مشاهده کنید؛ تنظیم شده بر اساس تاریخ ارائه نسخه اولیه و جدیدترین‌ها در بالا:

  1. نرم‌افزار NetSpeed برای مشاهده‌ی سرعت دانلود و آپلود
  2. نرم افزار DotNetUtility برای تشخیص دات‌نت‌های نصب شده
  3. نرم افزار RAMInfo برنامه‌ای برای مشاهده اطلاعات کامل RAM
  4. نرم افزار Process Blacklist یک لیست سیاه برای بستن برنامه‌ها
  5. نرم افزار Link Generator برای تولید خودکار لینک‌ها
  6. نرم افزار زیرنویس یار ابزاری برای فارسی سازی زیرنویس‌ها
  7. نرم افزار Percent Helper ابزاری ساده برای محاسبه سود در چندین مرحله
  8. نرم افزار TV Series Subfolder Creator برای ساخت پوشه‌های لازم سریال‌ها
  9. نرم افزار FrameworkDetectPlus برای نمایش دات نت های نصب شده در ویندوز
  10. نرم افزار FbOPF برای دسترسی کامل به تصاویر در فیس‌بوک
  11. نرم افزار Run My Order مجری دستورات Run با امکانات مطلوب
  12. نرم افزار EasyTTS ابزاری ساده برای تبدیل متن به صوت
  13. نرم افزار WordPress Info برای دریافت اطلاعات سایت وردپرسی
  14. نرم افزار Dummy File Creator برای جلوگیری از ویروسی شدن فلش دیسک ها
  15. نرم افزار QR Code Generator برای ایجاد کدهای QR
  16. نرم افزار My SID برای نمایش شماره سریال سیستم و پردازنده (CPU)
  17. نرم افزار Add This To Run ابزاری برای اضافه کردن دستور به Run
  18. نرم افزار Ping Tools Plus این بار بدون هیچ محدودیت و ساده تر از همیشه
  19. نرم افزار No Hidden برای رفع مخفی شدن پوشه ها براثر ویروس
  20. نرم افزار IMDb Rate Viewer ابزار مشاهده رتبه سایت IMDb
  21. نرم افزار Ping Tools برای اطلاع از پینگ سرورهای مختلف
  22. نرم افزار Task Killer One Click یک Task Manager ساده ولی قدرتمند
  23. نرم افزار iNFO برای مشاهده اطلاعات سیستمی
  24. نرم افزار Monitey Plus برای نظارت بر وضعیت یک وب‌سایت
  25. بازی Shooting Up یک بازی ساده (نسخه سوم)
  26. بازی Shooting Up به زبان سی شارپ با دید شی گرایی (به همراه سورس کد)
  27. دریافت اطلاعات فیس‌بوکی با Facebook Magic Info
  28. نرم افزار Fb PPV برای مشاهده عکس های کوچک پروفایل فیس‌بوک در اندازه اصلی
  29. aLive WebPage Founder نرم افزاری برای پیدا کردن آدرس بدون مشکل
  30. FB Photo to URL نرم افزاری برای یافتن پروفایل صاحب عکس
  31. RefBrowser مرورگری ساده با امکان Refresh زمان بندی شده
  32. نرم افزار FileMD5Calc برای ایجاد کد MD5 برای فایل‌ها
  33. نرم افزار Date Tools v1.0 ابزار کار با تاریخ

.

شرایط کلی استفاده از نرم‌افزارهای ساخت اینجانب:

با توجه به رسیدن تعداد نرم‌افزارهای ساخته شده توسط اینجانب و ارائه شده در این سایت به بیش از ۳۰ عدد و در طول سال‌های فعالیت من در بخش دانش‌کامپیوتری به تجربه‌هایی در نرم‌افزارهای رایگان رسیدم و کاربری که مایل به استفاده از این نرم‌افزارهاست، بایستی شرایط زیر را قبل از دانلود و استفاده قبول داشته باشد:

– تمامی نرم‌افزارهایی که من طراحی کردم و اینجا به اشتراک گذاشتم کاملا رایگان و کپی و انتشار آن در هر مکانی کاملا آزاد است.
– هیچ کد و بخشی در هیچ کدام از آنها برای هدف غیر گفته شده نوشته نشده است و تمامی نرم‌افزارها کاملا پاک هستند.
– برای اجرای تمامی نرم‌افزارها داشتن دات نت نسخه ۲ الی ۴٫۵ ضروری است (نسخه دقیق دات نت در هر ارائه مشخص شده است و بدون آن نرم‌افزار کارایی ندارد).
– نرم‌افزارها به‌صورت «هر چه هست / is as» هستند، یعنی هرچه من می‌خواستم و لازم می‌دانستم در نرم‌افزار ارائه کردم، اگر شما چیزی غیر از آنچه وجود دارد را می‌خواهید اینجانب حتما نمی‌توانم آن را در نسخه بعدی ارائه دهم و در صورت امکان بر روی آن کار خواهم کرد.
– ایده‌ها و نظرات شما باعث پیشرفت نرم‌افزار و کمک به همدیگر خواهد شد و این را بدانید من نرم‌افزارها را برای همیشه به قصد رایگان قرار داده‌ام!
– در صورت کپی از نرم‌افزارها در سایت‌ها و وبلاگ‌ها لینک دانلود دیگری برای آن قرار ندهید تا اطلاعات تعداد دانلودها را ما دقیق داشته باشیم. (برای همه نرم‌افزارها لینک مستقیم و غیرمستقیم قرار داده شده است و لینک مستقیم بخاطر آپلود در سرور خود سایت هیچ وقت خراب نمی‌شود).
– معمولا ممکن است نسخه‌های اولیه نرم‌افزارها دارای ایرادات زیادی باشند، ولی نرم‌افزارهایی که من طراحی می‌کنم نسخه ۰٫۱ اول ساخته می شود و پس از مدت ها تست توسط خودم نسخه ۱٫۰ را ایجاد کرده و در این سایت قرار می‌دهم پس اگر نسخه اولیه را دانلود می‌کنید نگران این مورد نباشید.
– تمامی نرم‌افزارها کاملا پرتابل و بدون نیاز به نصب بوده‌اند و تنها آنها را از داخل فایل فشرده با دابل کلیک اجرا کرده یا می‌توانید با ماوس فایل ها را گرفته و در جایی خارج از فایل فشرده رها کرده و خارج نمایید و سپس آن را اجرا کنید.